23 de novembre del 2016

Planner 2017! els detalls...

Si, aquí teniu els detalls del planner/agenda!

Agenda/Planner by Alba_Slak per Stampam

Quan fa uns mesos em van proposar que fes aquesta col.laboració amb ells em va encantar la idea! I aquí el teniu, l'agenda/planner pel 2017 dissenyada per mi i produïda per Stampam!

Agenda/Planner by Alba_Slak per Stampam

El planner té el mes sencer a la vista perquè amb el ritme de vida que portem necessitàvem veure tot el mes, amb una setmana o un dia no fèiem res! Havia de ser pràctic i resistent, per això la mida és un dinA5 perquè ens càpiga a la bossa de mà i amb les portades de fusta perquè sigui més resistent i ens serveixi de suport per escriure en qualsevol moment!

Agenda/Planner by Alba_Slak per Stampam

I a la pàgina del costat hem posat espai de sobres per anotar tot el que necessitis: les coses a fer, la llista de la compra, fer números per a l'economia domèstica, els aniversaris...

Però també havia de ser molt personalitzable, per això porta anelles que es poden obrir per poder afegir les pàgines que ens facin falta! Podem afegir pàgines en blanc per a convertir-lo en Project Life o per anotacions extres, pàgines de quadres o punt per a fer-ne un butllet journal, usar-lo com agenda afegint els horaris de la feina o l'escola... El paper és de 300 gr. i resisteix perfectament a tot tipus de pintures, adhesius i materials mix-media!

Agenda/Planner by Alba_Slak per Stampam

El planner està en blanc i negre així que tu podràs personalitzar-lo com vulguis, usar-lo com un Project Life, com una agenda, com un butllet journal... És totalment adaptable al que tu necessitis!

I a més a més, ve acompanyat d'un full d'etiquetes que he creat amb la meva cal.ligrafia i les meves il.lustracions, en total hi ha amb més de 70 etiquetes adhesives que podràs retallar i pintar per personalitzar encara més el teu planner!

Agenda/Planner by Alba_Slak per Stampam

El planner es tanca amb una goma perquè no ens caigui res del que afegim! Jo us recomano que a la part interior d'una de les tapes de fusta i enganxeu un sobre per anar guardant els paperets i tiquets de coses que anem acumulant sempre!

 Recordeu que és una edició limitada!

 

La podeu comprar a la web de Stampam seguint aquest link.