28 de juliol del 2015

Cal.ligrafia mida XL...

Si, si XL, ben gran! Al principi em feia una mica de por com quedaria, perquè mai havia treballat tan gran, però al final estic molt contenta amb els resultats!

cal·ligrafia Xl en uns llençols by Alba_Slak


El procés es fàcil, només us cal pintura tèxtil i un pinzell de punta però grandet!

detalls de cal·ligrafia by Alba_Slak

Que us sembla? Us hi animeu? Si algú ha fet mai cal·ligrafia de mides grans i té algun truc que vulgui compartir serà molt benvingut als comentaris!

Fins aviat!

------------------------------------------------------------------------------

Si esta vez el caligrafía tamaño Xl, bien grande! Al principio tenia un poco de miedo de como quedaría, pero estoy muy contenta con los resultados!

El proceso es fácil, el mismo con la caligrafía normal pero con pintura textil y un pincel mas grande!

Que os parece? Os animáis? si alguien ha hecho nunca caligrafía de este tamaño y se anima a compartir sus trucos serán bienvenidos en los comentarios! 

Hasta pronto!

10 de juliol del 2015

Taller de Cal.ligrafia a Conesa...

Ja fa temps que la cal·ligrafia està a tot arreu, des de projectes de scrap, a cartells, postals, la moda... si t'agrada però no saps com començar? Doncs aquest és el teu taller!


En aquest taller aprendrem a fer cal·ligrafia amb pinzell des de l'inici per acabar fent una làmina amb una frase xula! Coneixerem tots els materials que podem usar per a fer cal·ligrafia, els diferents tipus de pinzells, papers i tintes i veurem com aplicar a altres projectes com Layouts, el Project Life, àlbums de viatge....


Si voleu més informació sobre el taller i com apuntar-vos podeu visitar el blog de Conesa!


Ens veiem a Conesa!