16 d’octubre del 2014

mini àlbum senegal...

Sempre que viatjo em faig un àlbum pel viatge, per anar apuntant les coses, i que després acabo quan ja sóc a casa amb les fotografies. I aquesta és la portada del mini-àlbum del Senegal...

mini-àlbum scrap del Senegal, portada...

La portada està feta amb el Flex'Plak, un material fet amb fibres de cuir que és molt resistent i que va genial per a fer àlbums! A mi m'agrada perquè com que arrossego el àlbum durant tot el viatge, al final si les portades eren de paper o cartró acabaven destrossades!


Al final més que un mini-àlbum sembla un maxi-àlbum de la quantitat de pàgines que vaig afegir-hi! Però l'interior ja us l'ensenyaré en el pròxim post!


-----------------------------------------------------------------------------


Siempre que viajo me hago un álbum de viaje para ir anotando cosas, y que luego completo cuando llego a casa con las fotos del viaje. Esta es la portada del mini-álbum del Senegal....

mini-àlbum scrap del Senegal, portada...

La portada está hecha con un material que se llama Flex'Plak, es un material hecho con fibras de cuero, que es muy resistente y va muy bien para estas cosas. A mi me gusta, porque como siempre voy con el álbum dentro de la maleta, las portadas de papel o de cartón acababan destrozadas!


Al final de mini- álbum no tienen nada, porque ja quedado enorme con las páginas que le añadí, pero que ya os enseñaré en el próximo post!