8 d’octubre del 2012

la índia en imatges...

dos setmanes a la índia donen per a tornar a casa amb un sac de experiències, d'emocions, de records,... però sobretot d'imatges, moltes imatges, i ara, un cop a casa semblen poques comparat amb tot el que he vist i he viscut... de fet, m'ha costat molt fer la tria de fotografies per a posar en aquest post. (així que crec que hi haurà més d'un post referent a la índia).

els que hi heu estat no us sonarà estrany el que explico però a la índia hi ha moltes coses que et sorprenen. Una de les coses que més em va sorprendre d'inici, tot i que ràpid t'hi acostumes, és amb la curiositat que et mira la gent, sobretot els nens que troben als estrangers uns personatges divertits.
 

el que també sorprèn és que qualsevol persona que et trobis et pregunta d'on ets! a mi m'ho van preguntar el revisor del tren, el conductor del rick shaw, els venedors de les botigues, algunes persones que em vaig creuar pel carrer, cambrers de restaurants, ... tothom ho pregunta!

a mi també em va captivar el seu art. la pintura és una de les primeres coses que observo, viatgi al lloc que viatgi, i a la índia des de la arquitectura a l'estil de pintura i d'il.lustració et sorprèn.


Les seves pintures em van recordar a l'estil hieràtic amb el que pintaven a l'antic egipte, però amb un colors ben vius, que no entens com els fan, fins que et trobes una paradeta amb els pigments que usen! i que evidentment, no vaig poder estar-me de comprar-ne alguns! jiji

...


------------------------------------------------------------------------------------------

después de dos semanas en la india he vuelto a casa con muchas fotos, experiencias, emociones, recuerdos,... y me ha costado mucho escoger las imágenes para colgar en este post, por lo que seguro que a este le van a seguir más posts sobre la india.


los que habéis estado en la india no os sorprenderá lo que os cuento, pero de las primeras cosas que te sorprenden de la india es la mirada de la gente, con la curiosidad que te miran, sobretodo los niños. Y el hecho de cualquier persona que te encuentres en tu camino te pregunta de dónde eres, des del revisor del tren, al dependiente de la tienda, al camarero,... todo el mundo te lo pregunta, antes casi, ni siquiera de saludarte! 


y a mi, personalmente, me captivo su arte. los colores que usan son vivos y explosivos! cuando encontré una tiendecita que vendían pigmentos entendí porque sus pinturas y esculturas tenían ese color tan vivo, y por supuesto, no pude evitar comprarme una caja de pigmentos! a parte, su forma de ilustrar no dejaba de recordarme a las pinturas hieráticas del antiguo egipcio.
...

5 comentaris:

KoKo ha dit...

Q guay! Debe ser un viaje precioso! ^_^

Anònim ha dit...

Només puc dir: ENVEJA!!!!

LauRa ha dit...

Alba! quines coses més xules que fas! he estat fent una repassada a les últimes entrades i és genial! Jo també m'enganxo al teu blog, ens veiem per aquí, per Reus i on sigui! Fins una altra!

GISHI ha dit...

Viatjar....,imaginar,..... sonmiar,,.....
¿Com es el cel a la india? ¿Com son les nits, les estrelles...?
bbbrrrrffff ....Quantes preguntes!!

do ha dit...

Alba, me alegro que te haya gustado y lo hayas pasado genial, con tu actitud siempre positiva! Espero con impaciencia tu próxima entrada a tu blog, que siempre sigo con entusiasmo. Un besote