28 de novembre del 2008

si us agraden els donuts, els pastissos,... o de petits (i no tan petits jugaveu amb el mario bross)... aquests últims gadgets que he fet us recordaran alguna cosa... els que veieu a la foto i alguns més, han anat directes a la pensió a malgrat de mar.
si os gustan los pastels, los donuts,... o cuando erais pequeños (y algunos no tan pequeños) jugabais al Mario bross... estos gadgets os recordaran algo... estos que veis a la foto y algunos más se han ido a la pensió a malgrat de mar.

21 de novembre del 2008

sabó natural...

uf! ha començat el nadal a tot arreu i només estem a meitats de novembre! de totes maneres he trobat un blog, de l'olivia, que fa sabons naturals i els envia a qualsevol racó del planeta, és a dir, que si com a mínim voleu quedar bé aquest nadal i fer un bon regal, no d'aquests que es queden en un calaix, feu una volta pel seu blog! http://www.oliviasoapblog.blogspot.com/

19 de novembre del 2008

nens... niños...



aquestes són dos il.lustracions per a un projecte que al final no ha sortit, però que m'agrada molt com han quedat. l'esbos el vaig fer a llapís, escanejat i després treballat amb els pinzells d'oli del Corel Painter. a la noia li falten les cames, que la idea inicial es que anés amb patins.
estas són dos il.lustraciones para un proyecto que al final no salió, pero que me gusta como ha quedado. el boceto está hecho a lapiz, escaneado y trabajado con los pinzeles de oleo del corel painter. a la chica le faltan las piernas, que está pensada para que vaya con patines.